Despre noi

S.C. A.E.G.-Tech S.R.L. oferă soluții complete și personalizate în domeniul echipamentelor de manipulare a mărfurilor (stivuitoare, transpaleți, mese hidraulice, stackere manuale și electrice). Un avantaj al firmei noastre este pozitionarea în centrul tării (Brașov), ceea ce ne ajută să intervenim pe tot teritoriul României în cel mai scurt timp.

Printre produsele și serviciile oferite de noi se numără:

VÂNZĂRI

Oferim clienților noștri utilaje recunoscute pe plan mondial pentru fiabilitate, mentenanță extrem de facilă și probabil cel mai bun raport calitate-pret.

S.C. A.E.G.-Tech S.R.L. este distribuitor de stivuitoare, echipamente și baterii tracțiune, pentru:

 

 

UNIC DISTRIBUITOR AUTORIZAT BATERII ELECTROSTIVUITOARE MARCA ECOTRAC ENERGY

Oferim toată gama de baterii complete 24V, 48V, 80V cât și elemenți sau baterii atipice.

 

VÂNZĂRI STIVUITOARE ŞI ECHIPAMENTE SECOND-HAND

Din stoc sau pe comanda de la furnizori externi cu termen de livrare de maxim 3 saptamani.

Marci consacrate, precum: BT-Toyota, Linde, Still, Jungheinrich, Caterpillar, TCM, Nissan, Mitsubishi, Hyster, Clark, Daewoo-Doosan, Hyundai, Heli, Komatsu.

 

BUY-BACK

La achiziţionarea unui utilaj nou, beneficiaţi de sistemul buy-back: noi vă preluăm utilajul vechi! Finanţare disponibilă în sistem leasing sau credit de investiţii!

 

INCHIRIERI UTILAJE

Pe orice perioadă, configuratii stivuitoare cu capacitate de ridicare de la 1.5 tone pana la 10 tone. Transport cu platformele proprii!

 

PIESE DE SCHIMB ȘI ACCESORII

Pentru orice tip de utilaj, orice marcă, toate tipurile de filtre, role şi rulmenţi, garnituri, pompe şi furtune hidraulice, cauciucuri pneumatice sau pline, baterii pornire, baterii tracțiune, cabine, deplasări laterale, prelungitoare de furci, catarge speciale, instalaţii complete de gaz sau benzină/gaz, etc

 

ANVELOPE PLINE ȘI PNEUMATICE

Comercializăm toată gama de anvelope industriale! Furnizori: Continental, Barum, Trelleborg, Monarch

 

 Service, interventii rapide, Contracte de întretinere Şi reparatii pentru parcul dvs. de utilaje

La sediul dvs. sau în atelierele noastre specializate, pentru orice tip de utilaj, asiguram asistenta tehnica completa pentru activitati de revizie planificata sau interventii de urgenta (timp de reactie 12-48 ore, in functie de momentul notificarii); aceste activitati sunt sustinute de tehnicienii AEG TECH scolarizati si acreditati de catre fabricant, care au in dotare ateliere mobile complet echipate

 

SERVICII RSVTI, AUTORIZAŢII ŞI DOCUMENTAŢII ISCIR

Conform legislatiei in vigoare, orice persoana care detine sau utilizeaza un stivuitor sau alt gen de utilaj aflat sub incidenta ISCIR este obligata sa asigure un operator autorizat, responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica in utilizare a instalatiilor sau echipamentelor (RSVTI) , conform prescriptiilor tehnice.

 

TRANSPORT UTILAJE

Efectuam servicii de transport utilaje, cu platformele proprii.

Capacitate maxima de transport 14 tone.

 

REGENERARI BATERII ELECTROSTIVUITOARE

Regenerarea va dubla viata bateriilor si va creste productivitatea. Bateriile se vor incarca mai repede, scazand astfel consumul de energie electrica. Bateria va reveni mereu la capacitatea maxima obtinand astfel o productivitate optima.

0786 497 500