Electrostivuitoare 48 V – 4 roti

Transformaţi obiectivele în realitate cu ajutorul echipamentelor TOYOTA
Prin designul lor inovator şi prin tehnologia de ultimă generaţie utilizată, echipamentele  TOYOTA reprezintă un progres major în domeniul manipularii marfurilor. Descarcând broșura pentru fiecare echipament in parte, veți putea vizualiza modul în care TOYOTA stabileşte noile standarde în 5 domenii cheie pentru industria de manipulare a materialelor: siguranţa, productivitatea, rezistenţa, confortul şi protecţia mediului înconjurător.
Oricare ar fi obiectivele activităţii dvs. şi oricât de ambiţioase ar fi proiectele dvs., Echipamente TOYOTA vă pot ajuta să “transformaţi obiectivele în realitate”.

Grad de siguranţă de nivel internaţional
Echipamentele TOYOTA au fost proiectate să asigure maximum de siguranţă la locul de muncă. Atât operatorul stivuitorului cât şi produsele beneficiază de o protecţie activă asigurată prin cele mai avansate tehnologii şi caracteristici de siguranţă, care includ şi sistemul unic Toyota, de stabilitate activă (SAS).

Proiectat pentru a asigura creşterea productivităţii
Uşor de utilizat şi beneficiind totuşi de un nivel ridicat de putere şi precizie, echipamentele Toyota pot deplasa paleţii mai repede, mai uşor şi mai sigur. Sunt echipoamentele cu cea mai mare productivitate din clasa sa.

Rezistenţa produselor Toyota
Valoarea economică reală a unui activ se măsoară prin costurile sale de exploatare de-a lungul întregului ciclu de viaţă al produsului respectiv. Stivuitoarele Toyota, prin calitatea, rezistenţa şi fiabilitatea care sunt renumite, asigură permanent un nivel mai scăzut al costurilor care trebuie suportate de cei care au în proprietate aceste utilaje.

Confortul este foarte important
Gama Toyota oferă cele mai bune condiţii ergonomice pentru operatori. Luând în considerare necesităţile operatorului la fiecare etapă de proiectare – de la montare şi demontare până la perioadele lungi petrecute de operator în utilaj – Toyota a creat un spaţiu de lucru mai confortabil care, la rândul său, duce la mărirea productivităţii.

 

 

Model

Capacitate de ridicare

Capacitate baterie

Culoar minim necesar

Descarca brosura

8FBMK16T

1.600 kg

48 V / 550-625 Ah

3460 mm

8FBMK20T

2.000 kg

48 V / 550-625 Ah

3490 mm

 

Publicat în categoria Stivuitoare electrice pe de .
Formular cerere ofertăCere ofertă de preţ

Numele (obligatoriu)
Please leave this field empty.

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Url

Title

Observatii

Please leave this field empty.

Bifarea acestei casute reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la Politica de confidentialitate0786 497 500