Motostivuitoare Toyota Tonero 1.5-3.5 tone

Transformaţi obiectivele în realitate cu ajutorul echipamentelor TOYOTA
Prin designul lor inovator şi prin tehnologia de ultimă generaţie utilizată, echipamentele  TOYOTA reprezintă un progres major în domeniul manipularii marfurilor. Descarcând broșura pentru fiecare echipament in parte, veți putea vizualiza modul în care TOYOTA stabileşte noile standarde în 5 domenii cheie pentru industria de manipulare a materialelor: siguranţa, productivitatea, rezistenţa, confortul şi protecţia mediului înconjurător.
Oricare ar fi obiectivele activităţii dvs. şi oricât de ambiţioase ar fi proiectele dvs., Echipamente TOYOTA vă pot ajuta să “transformaţi obiectivele în realitate”.

Grad de siguranţă de nivel internaţional
Echipamentele TOYOTA au fost proiectate să asigure maximum de siguranţă la locul de muncă. Atât operatorul stivuitorului cât şi produsele beneficiază de o protecţie activă asigurată prin cele mai avansate tehnologii şi caracteristici de siguranţă, care includ şi sistemul unic Toyota, de stabilitate activă (SAS).

Proiectat pentru a asigura creşterea productivităţii
Uşor de utilizat şi beneficiind totuşi de un nivel ridicat de putere şi precizie, echipamentele Toyota pot deplasa paleţii mai repede, mai uşor şi mai sigur. Sunt echipoamentele cu cea mai mare productivitate din clasa sa.

Rezistenţa produselor Toyota
Valoarea economică reală a unui activ se măsoară prin costurile sale de exploatare de-a lungul întregului ciclu de viaţă al produsului respectiv. Stivuitoarele Toyota, prin calitatea, rezistenţa şi fiabilitatea care sunt renumite, asigură permanent un nivel mai scăzut al costurilor care trebuie suportate de cei care au în proprietate aceste utilaje.

Confortul este foarte important
Gama Toyota oferă cele mai bune condiţii ergonomice pentru operatori. Luând în considerare necesităţile operatorului la fiecare etapă de proiectare – de la montare şi demontare până la perioadele lungi petrecute de operator în utilaj – Toyota a creat un spaţiu de lucru mai confortabil care, la rândul său, duce la mărirea productivităţii.

Model

Capacitate de ridicare

Tipul de motor

8FDF15

1.500 kg

DIESEL

Descarca Brosura

8FDF18

1.800 kg

DIESEL

8FDF20

2.000 kg

DIESEL

8FDF25

2.500 kg

DIESEL

8FDF30

3.000 kg

DIESEL

8FDF35

3.500 kg

DIESEL

8FGF15

1.500 kg

GPL

8FGF18

1.800 kg

GPL

8FGF20

2.000 kg

GPL

8FGF25

2.500 kg

GPL

8FGF30

3.000 kg

GPL

8FGF35

3.500 kg

GPL

Publicat în categoria Stivuitoare Diesel/GPL pe de .
Formular cerere ofertăCere ofertă de preţ

Numele (obligatoriu)
Please leave this field empty.

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Url

Title

Observatii

Please leave this field empty.

Bifarea acestei casute reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la Politica de confidentialitate0786 497 500