Servicii

1. Inchiriere stivuitoare
2. Reparatii stivuitoare
3. Regenerari baterii electrostivuitoare
4. Servicii RSVTI, autorizatii ISCIR
5. Presare / Depresare anvelope industriale
6. Transport utilaje
7. Sisteme de depozitare
8. Diagnoza Computerizata

 

Inchiriati un stivuitor cand achizitia unuia nu se impune!

Oferim spre inchiriere gama completa de utilaje de ridicat si manipulare marfa (stivuitoare, reach trucks, transpalete electrice si manuale), pe orice perioada si in orice configuratie. Asiguram de asemenea personal de deservire calificat si autorizat ISCIR.

Va oferim utilaje pana la 10 tone sarcina maxima de ridicare si variante diverse de inaltime de ridicare, cu motorizare diesel, benzina pentru manipularea in exterior, motorizare GPL si electrica, destinate manipularii marfurilor in interiorul halelor.

Asiguram transportul pana la locatia clientului cu platformele proprii, astfel incat nu este necesara o rampa de descarcare!

Experienta noastra tehnica ne permite sa va oferim varianta optima pentru fiecare client, in functie de tipul de marfa manipulata, frecventa manipularilor, constrangerile de spatiu si restul circumstantelor specifice activitatii desfasurate.

Avand in vedere standardele inalte si nevoile tot mai acute de profesionalism ale clientilor,  AEG TECH este in masura sa ofere partenerilor sai asistenta service si piese de schimb la cele mai inalte standarde pentru orice marca si tip de echipament de ridicat. In acest sens, AEG TECH dispune de o echipa calificata si dinamica, formata din ingineri, electromecanici si electricieni cu experienta in reparatii stivuitoare.

Interventiile de service asigurate de AEG TECH sunt in conformitate cu prevederile producatorilor de stivuitoare si ale ISCIR, utilizand materiale si piese de schimb originale OEM si certificate CE. Garantie se acorda  pentru piesele de schimb si manoperele  aferente, fiind de minim 6 luni si ajung pana la 2 ani.

La echipamentele pentru care intervenim cu prima ocazie, initial executam o constatare si o evaluare pentru a determina starea generala a echipamentului de ridicat. In urma constatarii /evaluarii vom intocmi oferta de reparatie sau un antecalcul din care va rezulta costul de punere in functiune a stivuitorului iar stivuitorul va fi introdus si urmarit in baza noastra de date.

Din momentul preluarii sub contract de service, stivuitorul dvs va fi supravegheat periodic de tehnicienii AEG TECH prin verificarile de mentenanta preventiva si/sau a reviziilor periodice.

Regenerarea acumulatorilor vă ajută să faceți economii importante de bani si timp.

După 3-4 ani acumulatorii incep să funcționeze sub nivelul optim, scăzăndu-le autonomia si crescănd timpul de incărcare. Acest lucru se datorează sulfatării plăcilor acumulatorului.

Procedeul de regenerare va restaura electrozii si va readuce acumulatorii la capacitatea maximă printr-un tratament electrochimic avănd principal efect desulfatarea plăcilor acumulatorului. Folosit ca intreținere periodică, acest procedeu păstrează echilibrul tensiune-densitatea a celulelor acumulatorului, reducănd riscul de defecțiune.

Regenerarea va dubla viața acumulatorilor si va crește productivitatea. Acumulatorii se vor incărca mai repede, scăzând astfel consumul de energie electrică. Acumulatorul va reveni mereu la capacitatea maxima după regenerare, obținănd astfel o productivitate optimă.
Regenerarea acumulatorilor duce la:

– Dublarea vieții acumulatorilor

– Recuperarea specificațiilor de noi a acumulatorilor

– Cresterea capabilitaților de stocare a energiei

– Creșterea performanțele

– Reducerea ciclurilor de incărcare.

– Scăderea consumului de energie electrică.

Conform legislatiei in vigoare, orice persoana care detine sau utilizeaza un stivuitor sau alt gen de utilaj aflat sub incidenta ISCIR este obligata sa asigure un operator autorizat, responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica in utilizare a instalatiilor sau echipamentelor (RSVTI) , conform prescriptiilor tehnice.

Societatea noastra este autorizata si poate sa asigure servicii de RSVTI, pe baza de contract, asigurandu-se pe de o parte functionarea in conditii de siguranta a utilajelor si pe de alta parte, degrevarea clientului utilizator de o indatorire legala, extrem de tehnica. Utilajele vor fi luate astfel in evidenta ISCIR, vor intra in legalitate, clientul fiind ferit de amenzi usturatoare!

Va reamintim de asemenea ca, in caz de accidente de munca, raspunderea in cazul nealinierii la normele legale poate fi inclusiv de ordin penal!

Oferim toata gama de anvelope industriale!

La fel ca si pantofii si anvelopele care echipeaza echipamentele utilizate in compania Dvs. se uzeaza si trebuie inlocuite. Daca este vorba despre anvelope pneumatice uzate, aveti o singura optiune: schimbarea lor cu altele noi. Insa in cazul anvelopelor pline exista si solutia reprofilarii: o operatiune prin care profilul rotilor este refacut mecanic, cu ajutorul unui instrument special.

Daca gradul de uzura al anvelopelor care echipeaza stivuitoarele, motostivuitoarele, stivuitoarele Diesel, stivuitoarele GPL, electrostivuitoarelor utilizate in compania Dvs. este atat de ridicat incat a venit momentul sa fie inlocuite, va rugam sa ne contactati.

Tipuri de anvelope

Pline (super-elastice) in varianta neagra sau non marking (cauciucuri albe care nu lasa urme)

Pneumatice

Montajul anvelopelor

Asiguram montajul anvelopelor pline cu presa mobila pe tot teritoriul Romaniei.

Efectuam servicii de transport utilaje, cu platformele proprii

Capacitate maxima de transport 14 tone.

Comercializam toata gama de sisteme de depozitare. Printre solutiile oferite de noi se numara:

Sisteme de rafturi conventionale pentru paleti

Sisteme de rafturi pentru marfuti paletizate de tip drive-in

Sisteme de rafturi radio shuttle

Sisteme de rafturi mobile pentru marfuri paletizate

Sisteme de rafturi pentru picking

Sisteme de rafturi pentru role

Sisteme de rafturi pentru anvelope

Sisteme de arhivare

Anvelope stivuitoare
Filtre
Furci
Alternatoare & Electromotoare
Piese de schimb transpalete
Radiatoare

Piese motor
Kit distributie
Role de catarg
Sistem de pornire alimentare GPL
Sistem de directie
Pompe de apa

Transmisie si cutii de viteze
Componente sistem hidraulic
Furtune hidraulice
Sistem de franare
Motoare electrice,
Componentele sistemului electric

Contactori
Bujii
Pompe injectie si injectoare
Accesorii (girofar, proiector, blue spot, alarma la mers cu spatele, etc)

0786 497 500