Reparatii Stivuitoare

Avand in vedere standardele inalte si nevoile tot mai acute de profesionalism ale clientilor,  AEG TECH este in masura sa ofere partenerilor sai asistenta service si piese de schimb la cele mai inalte standarde pentru orice marca si tip de echipament de ridicat. In acest sens, AEG TECH dispune de o echipa calificata si dinamica, formata din ingineri, electromecanici si electricieni cu experienta in reparatii stivuitoare.

Interventiile de service asigurate de AEG TECH sunt in conformitate cu prevederile producatorilor de stivuitoare si ale ISCIR, utilizand materiale si piese de schimb originale OEM si certificate CE. Garantie se acorda  pentru piesele de schimb si manoperele  aferente, fiind de minim 6 luni si ajung pana la 2 ani.

La echipamentele pentru care intervenim cu prima ocazie, initial executam o constatare si o evaluare pentru a determina starea generala a echipamentului de ridicat. In urma constatarii /evaluarii vom intocmi oferta de reparatie sau un antecalcul din care va rezulta costul de punere in functiune a stivuitorului iar stivuitorul va fi introdus si urmarit in baza noastra de date.

Din momentul preluarii sub contract de service, stivuitorul dvs va fi supravegheat periodic de tehnicienii AEG TECH prin verificarile de mentenanta preventiva si/sau a reviziilor periodice.

0786 497 500